Om oss

Jessica och Ronja Eriksson heter vi och vi är två systrar som tillsammans med en del av vår fantastiska familj har uppfyllt vår dröm om att driva restaurang vid havet. 

Vi öppnade vår första restaurang, nu kallad Lillsyrran, i Rindö hamn i maj 2021 och i maj 2022 utökade vi med att ta över före detta Restaurang Batteriets lokaler och öppna Syrran & Jag även där.

Ronja är den yngre av syrrorna men låt er inte luras av det, den äldre (Jessica) påstår att det är lillsyrran som bestämmer. Ronja är vår alldeles egna konditor och runt henne sprudlar det alltid av idèer och en avslappnad känsla av att det mesta ordnar sig. Ronja har även två barn, så om du ser någon i personalen tulta runt med en unge eller upptäcker ett barn som står med nävarna i våra smultronbuskar är det antagligen Saga eller Mila.

Favoritmat: Sushi

Jessica är den äldsta av syrrorna. Förutom att driva restaurang jobbar Jessica som företagsekonom. Här på syrran sköter hon därför ekonomin och är förutom det lite överallt där hon behövs. Oftast hittar man henne på kontoret eller bakom bardisken och har man nån fråga eller bekymmer, (eller vill ha hotshots) kan man lita på Jessica. Ser ni en fyrbent liten korv som ligger och halvsover vid disken är det Jessicas andra hälft Charlie.

Favorit”mat”: Ronjas kladdkaka med brynt smör

Vill ni följa vår resa och hålla er uppdaterade på vad vi hittar på hittar ni oss på Instagram
@syrranparindo

Blogg på WordPress.com.