Välkommen till Restaurang Syrran & Jag!

I Restaurang Batteriets före detta lokaler i Rindö Hamn finner ni nu Restaurang Syrran & Jag! En skärgårdskrog nära Stockholm som har öppet året runt! Vår filosofi är vällagad mat på hållbara råvaror och varm atmosfär utan konstigheter. Hos oss är du som Rindö-bo varmt välkommen att hänga med dina grannar eller du som turist precis lika välkommen att ta del av den familjära känsla som bara Rindö kan erbjuda. Sväng förbi med båten eller ta färjan ut för att avnjuta en bit mat och dryck och ha en mysig stund i solen eller köp med picknick från vår delidisk, fika, färskt bröd eller glass från vårt fik.

Vi utlovar vällagad mat med hjärta och härlig stämning.

Vi ses!

Julbord på Syrran & jag!

Planeringen inför julborden är i full gång och det finns nu några datum i december ute
Varmt välkomna att boka via telefon, mejl eller här på vår hemsida
Kontakta gärna oss om ni är ett större sällskap och har önskemål om något specifikt datum

Vill ni göra julbordet till något alldeles extra? Kontakta oss för att boka båttransport ut till Rindö! Vi har samarbete med Out Seglingsevent som kan segla er ut samt Vision Of Stockholm ifall ni föredrar att ta er ut med en 18 meter lång aluminiumyacht

MatsalenCafé

Välkomna in till vårt café om ni är sugna på lite enklare mat eller bara vill ta en fika eller kanske dricka en aperol spritz. Här serveras hembakt bröd, glass och desserter i massor.
Bar


Välkomna att slå er ner och njuta av utsikten över en iskall öl eller ett glas krispigt vitt vin.